top of page
fb1header.jpg

Verhuur.

FeestLocker verhuurt locker kasten. U kunt deze in eigen beheer verhuren. Naast het feit dat je jou bezoekers een stukje service verleent, werkt het verhuren van lockers ook omzet verhogend. Onze kasten zijn klein in formaat en daarom gemakkelijk te plaatsen. Ze kunnen geheel naar eigen wens worden ingedeeld in welke ruimte dan ook, op ieder evenement of noodoplossing.

 

Elke kast beschikt over 14 lockers waarvan 12 standaard én 2 XL lockers. De kluisjes zijn groot genoeg om 1-2 jassen (standaard locker) en 3-4 jassen (XL locker) op te bergen afhankelijk van het seizoen. De verhuurprijzen tijdens evenementen liggen veelal op €6,- voor een standaard locker en €10,- voor een XL + €5,- borg voor de sleutel.

​​FeestLocker beschikt over eigen transport. Onze kasten worden altijd door ons afgeleverd, geplaatst en weer opgehaald. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar!

U bent bij ons op het juiste adres voor advies en maatwerk. Wij staan altijd open om uw wensen te bespreken en denken met uw situatie mee.

 

Wij beschikken ook over lockertenten! Deze zijn optioneel bij te huren. Voor meer informatie; zie verder op deze website.

Benieuwd naar onze scherpe tarieven?

Stuur ons dan een berichtje middels het contactformulier onderaan deze pagina.

Contact ons

Wilt u FeestLockers huren? Of heeft u een vraag?  Stel ze dan gerust. Dan nemen wij direct contact met u op.

E: info@feestlocker.nl

T: +31 0645940756

Amsterdam

Je gegevens zijn verzonden! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Groet, FeestLocker

bottom of page